Extendiz Virtueel Assistent

Als ondernemer heb je dagelijks te maken met hoofd- en bijzaken, met drukke en rustige tijden en daardoor met wisselende werkstromen. Het is niet altijd eenvoudig deze werkstromen te managen en plannen, hiervoor biedt de inzet van een virtueel assistent uitkomst. Je krijgt dan op de juiste momenten maatwerk ondersteuning van een persoonlijke assistent op afstand. Als virtueel assistent ondersteun en denk ik mee met ondernemers, professionals en MKB’ers die vooruit willen. Word je geleefd door je agenda of kun je door gebrek aan expertise niet de stappen maken die je wilt maken? Ik ontlast en breng structuur aan in jouw administratieve, secretariële en (online) marketing werkzaamheden. De begeleiding van eenmalige en periodieke projecten kun je ook aan mij overlaten. Tijdelijke assistentie nodig in geval van vakantie of ziekte? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ik ben jouw hulp op afstand (ik werk vanuit mijn eigen kantoor). Indien gewenst werk ik op locatie. Door met mij samen te werken kun jij je focussen op jouw corebusiness en doelen, de regie over je eigen werk krijgen en meer vrije tijd hebben. Het inhuren van een VA is simpel. Samen bekijken we welke werkzaamheden ik voor jou ga uitvoeren voor een vast aantal uren per week/maand of op projectbasis. Je zult zien dat een virtueel assistent zich in no time terugverdient.

Je schakelt mij in om professionele ondersteuning en meer flexibiliteit te krijgen. Ervaar het gemak van een Virtueel Assistent!

Wil je weten wat Extendiz Virtueel Assistent voor jouw onderneming kan betekenen? Meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?

Neem direct contact op

Wat ik voor jou kan betekenen

Office support

E-mail en agendabeheer. (Financiële) administratie, registraties en uitzoekwerk. Een digitaal archief opzetten, werkprocessen beschrijven en optimaliseren en het CRM systeem monitoren.

Online en marketing

Websites bouwen en beheren, rapportages en statistieken bijhouden, teksten redigeren en nieuwsbrieven versturen. Social media profielen/groepen aanmaken en berichten plaatsen.

Projecten

Projecten coördineren, van plan van aanpak tot evaluatie. Documentatie en (trainings-)materiaal verzorgen. Presentaties maken.

En wat nog meer?

Dit is een greep uit het aanbod. Staat de gewenste dienstverlening er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Even voorstellen

Vrijblijvend kennismaken?